Malzemeler:
-1 kg tavuk ciğer -küçük kesilmiş
-2 ince kesilmiş soğan
-100 gr tereyağı
-2 çorba kaşığı sıvı yağı
-2 Defne yaprağı
Yapılışı:
-soğanı sıvı yağı ile 2-3 dk karıştırıp ciğer ve tereyağı ilave et
, tereyağı eridikten sonra kapak ile kapat 5-6 dk hızlı ateşte, ara sıra karıştırarak tamamla
2 Defne yaprağı ile pişecek.
-ılıdiktan sonra tuz, karabiber, kimyon ile karıştırılır.
-ben önce rondoda, sonra el blenderde püre gibi yaptım.
-Süper ötesi bir lezzet, beğenmedim tarifi yazmam.
--------
Tablet bilgisayarım oldu, özellikle kitap okumak için ideal,
yazmak için ....biraz zor, idare ederim.
Tavuk ciğerini çok sevwerim ama sağlıksız olduğu söyleniyor her yerde. Artık ne yiyeceğiin şaşırıyor insan. Elinize sağlık.
YanıtlaSilHerkeze kalsa biz ac kaliriz. Bence tavuk cigeri nefis olur. Tavuk cigerininn yerini hicbiri tutmaz;)
YanıtlaSilHarika paylaşımlarınızı ilgi ile takip ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.
YanıtlaSilCafe Malzemeleri
Endüstriyel Mutfak
Etsiz Çiğ Köfte
Patatesli Börek
Biber Dolması
ıyı bır sıte
YanıtlaSil