15 Ocak 2012 Pazar

dolgulu ekmek

 http://gulaycehobilerim.blogspot.com/  etkitniğine gönderiyorum .




malzemeler:
-ekmek hamuru
-soan,salça kavurması

hazırlanışı : ekmek makinesinde yaptım ,kek kalıbında'da olur sanırım .Hamuru 4 parçaya ayırdım ,elde incelttim ,aralarına soan salça kavurması doldurdum ( harç önemli deyil sanırım ,ortaya çıkan ürün süper ) ,mayalanmasını bekledim ,180' her zaman pişirdiğimiz gibi fırın sıcaklıkta pişirilir

8 yorum:

  1. muazzezcim ellerine sağlık.
    bana da beklerim

    YanıtlaSil
  2. ellerinize sağlık yanında da sıcacık bir çay:)

    YanıtlaSil
  3. ellerinize sağlıkk iştah kabartıcı

    YanıtlaSil
  4. merhaba arkadaşım ellerine sağlık çok güzel görünüyor ayrıca ekmek hamurunun şekillendirme linki içinde çok ama çok teşekkür ederim .Adeta hamurla dans etmişler

    YanıtlaSil
  5. Bir kase lezzet :teşekürler ,gelirim.
    Fikir projeleri :teşekürler ,hava çay havası,bu soukta iyi gelir.
    Pasta bahçem :teşekürler ,tadı güzel.
    Benimdenizim : teşekürler,insanlar inanılmaz şeyler yapıyoru,iyi'ki internet var .

    YanıtlaSil
  6. merhabalar çok şükür sizi buldum ve tarifimi aldım yayınladım.tarifiniz için teşekkürler ellerinize sağlık.Sayfanıza ilk defa geldim çok değişik ve güzel tarifleriniz var.ıspanaklı pırasalı köftenizi deneyeceğim .güzel tariflerinizi bekliyorum sevgiler selamlar

    YanıtlaSil
  7. ellerine sağlık mazesciğim ne güzel bir ekmek olmuş bu böyle yanında çay yeter inan tam bir öğün sevgiler canım

    YanıtlaSil
  8. gulaycebilgidunyası - hoş geldin ,kolay gelsin.
    tombul tarifler ,merhaba ,teşekür ederim ,iç malzeme etli'de olabilir .

    YanıtlaSil