17 Mart 2012 Cumartesi

REVANİ


Geçen gün tv.'de yemek programı izledim,revani,yumurtaların çırpılması sadece elde olurmuş,bu kadar hava bana ters geldi,ertesi gün hemen yaptım ,mikserde çırptım ,yarı yarıya malzeme ile yaptım ,aynı büğüklükte tepside(tv'deki tam malzeme ile kullandıklarından ) pişirdim ,ben kazançlı çıktım.
 Önceki günlerde başka bir yemek programda bildiğimiz çarşaf böreği yapıyorlar,sunucu yapan adama soruyoru herkes yapabilirmi bu böreği,yok efendim herkes yapamazmış ,üstelik herkesin el lezzeti yokmuş,yaaa bizim hanımlar herşeyi yapabilir yeter'ki istesin,haklımıyım?
 Revaninin malzemelerini yazmıyorum,önemli bir şey değil, aslında tat olarak,bir pasta yapsam daha iyi olur,en azından malzemem boşuna gitmez .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder