ARAMA KUTUSU

8 Temmuz 2012 Pazar

KPSS


YOK,BEN KORUYACAĞIM SORULARI,YOK,YOK BEN KORURUM ....arkadaki:SİZ ÖYLE DÜŞÜNMEYE DEVAM EDİN.....

KPSS soruları yine mi sızdırıldı?Sınavdan sonra bilmem hangi sitede açıklanmış sorular(böyle diyor akşam  devlet,ha,ha güleyim bari),bunu yapmak için bilgisayar olması lazım insan ki hepsini aklında tutsun sorularının .İki sene önce yaşadık bu kopya iddialarını ,şimdi yine aynı sorun ile karşı karşıyayız.Bu çocuklar nasıl hazırlandıklarını bir bilseniz-canınız acır ,acıyorum KPSS ye girenlere ,hayati bir sınav sorularını nasıl devlet bu kadar beceriksiz olur ,nasıl tedbirini almaz,bu kaçıncı kez oluyor. Ha,ÖSYM yazdırmış mış sınavdan sonra soruları,akşam başka diyorlardı,LANET OLSUN .

14 yorum:

  1. Bu kaçıncı? Daha bir ay olmadı, polis olmak için sınava giren ve sınavda en düşük notları alanların BİR GECE İÇİNDE notları bilgisayarda yükseltildi. Gazeteler yazdı. Sonuç: HİÇ
    Cemaat - hükümet işbirliği içinde ve muhalefet olacak sünepeler de ses çıkartmıyor!!
    Şimdi ne kadar imam hatipli Fetoş'çu yeni polislerimiz oldu, malum bu Fetoş'çular özellikle başı açık, pantolonlu kadın düşmanıdırlar, gösterilerde böyle kızları gördükçe kinleri (Hani Tayyip diyordu ya kininize sahip çıkın diye)iyice kabarıyor, yeni demir coplarla o kızların kafasına,orasına,burasına indirecek!Tekmeleyecekler..haydi laiklere linç! Sizi gidi darbeciler sizi!!Orduyu tıktık sizi mi bırakacağız orospular! Bunlar içlerinden aynı böyle düşünüyorlar emin ol!..

    Kızın için çok üzgünüm diğer sınava girenlere de...akp'liler ise totolarına kına yaksınlar...

    YanıtlaSil
  2. Günah ama bu çocuklara resmen at gibi çalışıyorlar, en güzel günlerini belki bu soruda çıkar diyerekten test yaparak harcıyorlar, millet gezip tozup sonra bastırıyor parayı en iyi yerlere yerleşiyor ,yazık!

    YanıtlaSil
  3. 2010 mağdurlarından olarak bu sene girmedim, girmeyi de düşünmedim. Allah girenlere sabır versin. Ben ce de Lanet olsun sınavları düzgünce yaptıramayanlara...

    YanıtlaSil
  4. Çocuklarda heves ,istek bırakmıyorlar. İstediğin kadar yırtın, çalış, akıllı ol, herşey önceden ayarlı, belli. Fethullahçılar, çarşaflılar her yere süratle yerleştiriliyor. Bizden geçti diyelim hadi ama ya çocuklarımız.

    YanıtlaSil
  5. c.tesi bende girdim sınava :((söylenicek söz bulamıyorum artık:((

    YanıtlaSil
  6. Achei seu blog na blogosfera.
    E adoreii!

    Já estou te seguindo..
    Me visite tbm
    http://lidiepaulo.blogspot.com.br

    Beijocas
    Ótima Noite \º/

    YanıtlaSil
  7. İyi misin mazes'ciğim? Sesin çıkmıyor merak ettim...sevgilerimi bıraktım arkadaşım..

    YanıtlaSil
  8. ¸❤✿•.¸
    ♥ Bom fim de semana!
    ♡ Beijinhos.
    Brasil

    YanıtlaSil
  9. torpil mekanizması işlediği sürece bu devam eder..

    YanıtlaSil
  10. Arkadaşım nasılsın? Sesin çıkmıyor tatildesindir umarım, sevgilerimi bıraktım..

    YanıtlaSil
  11. HEYYYYYYYY HUUUUUUUUU NERDESİN ŞEKER...
    HAYIRLI RAMAZANLAR...

    YanıtlaSil
  12. °º✿
    º° ✿ ✿彡

    Bom domingo!
    Beijinhos.
    Brasil彡✿
    °º✿
    º° ✿ ✿彡

    YanıtlaSil
  13. merhabalar,ben biraz denize gittim,ev temizliği bu sene geç kaldı,başlayayım derken süpürge bozuldu....sıcaklarda bilgisayarı bile açmak gelmedi içimden ,öylesine bütün gün kitap okuyorum,bakıyorum hemen hemen herkes buralarda ,umarım bu sıcaklarla başa çıkıyorsunuz,herhalde bayramda dönerim bilgisayar başına.Herkese serin günler dilerim .

    YanıtlaSil
  14. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil