ARAMA KUTUSU

18 Ekim 2011 Salı

bol malzemeleri piza nasıl yapılır



Bol malzemeli pizza için gereken unsur bir gros market ,bakınırsınız,aaaaa dersiniz :bunların son kulanım tarihi geçeli 5 gün olmuş,acaba alırsam bana bir şey olur'mu ,yok şaka ,şaka ,ama bak sosisler bugün indirimde ,zaten hergün bir şey indirimde ,alayım bari sosis ,eve gittiinde bu sosiler neden böyle yumuş,yapışkanlı,amaaan bol malzemeleri piza yapayım ,hem nasıl olsa hateşte pişer ,bir şeyim olmaz .İşte sağolsun GROS MARKET ,sayesinde bol malzemeli piza yedim ,ve ALLAH korudu,ama bugün .Ya yarın boyle bir şansım olur'mu ?
  Geveze müşterimiyim .......,sanmıyorum,ama başka yerlerde'de alışveriş yaptım bu markete, şimdiden sonra nasıl güvenirim ?Tabi şu anda başka seçeneyim yok ,sitesine yazsam ....benim gibi kesinlikle müşteri çıkıp yazmıştır .Ne yazık'ki sosislerden önce son kulanımı geçmiş yoğurt,kokuşmuş tavuk,leş gibi kokan doal yoğurda tanık oldum,üzülüyorum ,bunun gibi markete nasıl böyle hatalar yapılır .

2 yorum:

  1. Ellerinize saglik. Ne yazik ki bazi merkezlerimizda hijyen ve insan sagligi hic onemsenmiyor. Burada da pakistan ve arap marketleri ayni durumda. Ben artik sunu farkettim galiba bu insanlarin bagisiklik sistemi alismis:) Biz yedigimiz anda hasta oluyoruz ama onlara hicbirsey olmuyor...

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. haklısın Selen,üzücü olan şu'ki migros gibi bir markette böyle sorumsuzluk oluyoru.

    YanıtlaSil