ARAMA KUTUSU

2 Haziran 2012 Cumartesi

YENİ BLOĞUM -bu yaz daha çok herhalde bu blog ile ilgileneceğim,

http://rafetagacitligi.blogspot.com/2012/06/rafetagi-cifligi.html

как укрепить газон на склоне

yaz sonu araziye ev yapmaya düşünüyoruz,araştırıyorum :havuz,bahçe bakımı (çok ilginç şeyler buldum bu konuda ,sadece tercüme etmem lazım rusçadan ),bahçe dizaynı ,şimdilik beğendiklerimi yayınlıyorum ,ileriye doru evin yapımı,bahçe - her şeyi yazacağım,belki başkalarına yardımım dokunur.

9 yorum:

  1. Hayırlı olsun mazesciğim, evlere baktım hepsi birbirinden güzel, özellikle kalabalık aileler için harika, şimdiden güle güle, ağız tadıyla oturmanı diliyorum..ev, bahçe dekorasyonu çok ilgimi çeker merakla bekliyorum yazacaklarını..

    YanıtlaSil
  2. buralardamıydın?
    bize 75 m( kare nasıl yazılır )izin veriyorlar,yani tek katlı olacak büyük ihtimalle ,aslında çok resim birikti yayınlanılacak ,yarın herhalde temizlik yaparız,pazartesi gözlüklerimi olmaya giderim,salı kızın kep töreni var akşama,belki o gün biraz resim eklerim (aslında finalleri bitti küçük hanımın,kpss çalışıyor,ama tercih bu sene yapmıyacak ,kışın atama olursa yapar ),ben gidiyorum ,paşam peşimde ,uyku saati gelmiş,iyi akşamlar .

    YanıtlaSil
  3. Canım soruna cevap vermeye geldim.Bence prenses pastadan çokkkk daha tatlı,görsen yersin teyzesi.Şu an yorgunluktan herkes uyuyor.

    Arkadaşım senin yazına gelince.Kim istemez böyle güzel evlerden:)
    Çokk güzeller.RABBİM gönlüne göre olanı nasip etsin inşallah.
    Kızımıza sınavlarında,sana işlerinde kolaylıklar diliyorum.
    Paşayı da azıcık mıncıklıyorumm:))
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bebişler tatlıdır,hem de çok.ben evi buna benzer istiyorum,azıcık dik kalıyor evi yapmak istediğimiz yer ,böyle terasla olabilir ,ama bize bağılı değil ,bakacaklarmış,ölçecekler,inşallah bizim istediğimiz yer olur.evler süper ,eşim diyor kızlara;annenizi bu kadar heyecanlı yıllardır görmedim ,napayım,bahçe ile uğraşmak istiyorum,tavuk ,en çok ördek istiyorum,çok hayvanım(kedi,köpek )istiyorum,en önemlisi huzur ,sadece kuş sesler duyuluyor arazide ,1 ağile var orada yaşayan,1 tanesi herhalde bu sene (evleri neredeyse hazır)taşınır,en son müzik sesi açsalar duyulmaz bizden ,huzur istiyorum,sahte gülücüklerden bıktım .

      Sil
    2. Yeni bloğunu ziyaretten geliyorum:)Harika görseller var,bayıldım evler,bahçeler,mangal yerleri doğa güzellikleri hepsi de muhteşemler tam benlik.Yorum yazdım ama gitti mi bilemedim.
      Canım inşallah arzularını hayallerini gerçekleştirirsin.İlk misafirin de ben olurum inşallah:)
      Benim küçük oğlumun da hayali.Bahçeli evi olsun.Köpeği,tavukları ördekleri olsun.İşten gelince ona da göstericem bu harika görselleri:)
      Sevgiler...

      Sil
  4. Senin için özel olarak sabah Bücürük'ün iki taze taze resmini çektim:)blogumda...müsait zamanında bakarsın artık:)))kızını tebrik ediyorum unutmadan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. baktım,işimi bitirdim ve buralardayım bu akşam ,bu ne( pu,pu nazar değimesin )güzel gözler ,maşallah .mezuniyetten resimler çekerim,akşam 18.30 başlayacak ,çok şükür bunların mezuniyeti şehir içinde,büyük kızın izmir dışı idi,az kalsın bombalanacakmışık ,biz eylenirken polisler tetikteymiş,eve giderken gördük,hem bizim arabaya yakın .

      Sil
  5. benim için faydalı olacağı kesin,bende arıyordum ama bulamıyordum,iyi olacak hastaymışım:)mezuniyetiniz hayırlı olsun atlattığınız olay içinde geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  6. Kesinlikle faydalı olacağı kanaatindeyim. Hayırlı olsun.

    YanıtlaSil