ARAMA KUTUSU

11 Ekim 2012 Perşembe

'alo,biz geldik'


'alo,biz geldik'- o sesi 2-3 kere duymuştum,blogda yazışmıştık ,hemen tanıdım:'çayım taze',çıtı pıtı, tatlı bir kız ,hem de çok sıcak kanlı ,ablası ile geldiler,40 yıllık dost gibiydik,sanki 2-3 saniye beraber oturabildik,dakikalar o kadar acımasız ki...

10 yorum:

  1. Hayırlı sabahlar, yeşil çaymı geldi. Ne kadar şifalı olduğunu bir bilseniz bir daha göndermezdiniz. Paylaşım çok güzel görünüyor.

    Saygılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. günaydın,ben sadece http://cayimtaze.blogspot.com ile buluşmamızı ve saatler saniyeler kadar çabuk geçtiğini yazmaya istemiştim,resmi koymamın nedeni ise bloğu adı: 'çayım taze'için koydum.Tabi bu hareketli resmi görüpte insanın canı çay çekmesi normal.

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. günaydın canım,çok şükür iyim ,çarşamba optimumda http://cayimtaze.blogspot.com görüştük ,zaman o kadar çabuk geçti ki sanki rüyada gördüm bu buluşmayı.

      Sil
  3. ah birde sen gelsen öyle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. günaydın canım,benden sadece çay ,mağalesef...

      Sil
  4. За мен една чашка, моля! Не успях хубаво да преведа какво пише, но пък снимката е страхотна, точно за сладки приказки:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dobro utro Candy,v sryda imah sreşta s edna mnogo mila dama ,doyde ot Ankara ,pisah,çe vremeto beşe nedostatıçno ,sreştna se samo s men i edna druga dama ,a snimkata :presen çay e imeto na blogera i:http://cayimtaze.blogspot.com.Snimkata e toçno za sutrinite koito sa veçe hladni:edna çaşa çay i mnogo sladki prikazki.

      Sil
  5. Canım Mazes'im benimmmmm.
    Gerçekten sanki birkaç saniye gibi geçti zaman. Çok keyifliydi. Seni çok sevdim. Keşke aynı şehirde olsak da daha fazla görüşebilsek. Bilmeni isterim ki senin için her zaman çayım taze olacak.
    Sana kocaman sarılıp kocaman öpüyorum canm Mazes'im...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. günaydın canım,inşallah bir gün daha fazla vaktin olur .

      Sil