MALZEMELER-
-1 litre kadar su
-1 tavuk budu
-1 tane domates
-1-2 avuç tel şehriye
-tuz,kara biber
YAPILIŞI:
-domates ve eti su ile pişirdim düdüklüde
-tel şehriye,tuz,kara biber ilave ettim,kaynamaya başlayınca ocağı kapattım,çorbanın sıcaklığına tel şehriye pişiyor zaten.10 dak. sonra hazırdır.
harika görünüyor mazesciğim, tavuksuz yapıyorum ben bunu ama seninki daha lezzetlidir mutlaka, bol limonlu eline sağlık..:) afiyet bal olsun
YanıtlaSilmmm nefis bisi bu corba ben cok severim elinize saglik diyorum!
YanıtlaSilÇok severim tel şehriye çorbasını, ellerine sağlık Mazes'im.. Misler gibi sıcacık..
YanıtlaSilMercimekten sonra favori çorbam.:) Ellerine sağlık Mazesciğim:))
YanıtlaSilСтрахотна е! Поздрави!
YanıtlaSilSanki antibiyortik gibi biri biraz hasta olsa bu çorba yapılır. Sadece bizde değil Avrupa'da bile aynı amaçla yapıyorlarmış. Mazes eline sağlık tam zamanı havalar soğumaya başlarken .
YanıtlaSilEn saglikli corba dan yapmissin:) afiyetler olsun,
YanıtlaSilGrip bizim eve girdi :( Dün de ben koca bir tencere bu çorbadan yaptım. Ellerine sağlık Mazes'cim. Sevgiler.
YanıtlaSilselam canım...bu corba şimdi bana ne iyi gelirdi boğazım 2 gündür acıyor..üşüttüm herhalde alışamadım Antalyanın havasına...ben artık döndüm...banada beklerim.eline sağlık canım...
YanıtlaSilCanım,
YanıtlaSilsoğuk havalarda ki en güzel şey bu şifalı çorba , ellerine sağlık.
Sevgiyle kal.
Çok severim nefis olmuş ellerine sağlık.
YanıtlaSil