ARAMA KUTUSU

19 Mayıs 2012 Cumartesi

http://magiasmoni.blogspot.com/-arkadaşımdan ödül yağmuru -çok teşekür ederim -Moni - Благодаря ти Мони ederim -

Майски дъжд от награди ! :-)) / Im Mai regnet es wieder lauter Auszeichnungen !:-)) / Awards, Awards, Awards ! :-))


 YOUR BLOG IS GREAT, RED CARPET, VERSATILE BLOGGER и I LOVE YOUR BLOG 


6 yorum:

  1. Tebrikler mazesciğim o güzel yemeklerle bu ödülü hak etmiştin...

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar, www.yemekgurmesi.com/yemek-yarismasi.html sayfamızda yazmış oldugunuz yoruma cevap yazdım, cevabımızı okumanızı ve düşüncenizi tekrar gözden geçirmenizi rica ediyorum, umarım yarışmamıza katılırsınız. Sitemizdeki tariflerin tamamı ücretli tarif olup tarif başına 2.5 tl ödeme yapıyoruz. binlerce tarif için hesabı yapabilirsiniz ki büyük bir ödeme yapıldı, 200 liralık ödülden de kaçmaya niyetimiz yok, yazarlarımızdan bir kısmı blogspotta blog yazarıdır. kendileri ile blogları üzerinden de iletişim kurup onlara da sorabilirsiniz, bu güne kadar en küçük bir şekilde güvenleri sarsılmış mı? yarışmamıza bekliyoruz sizi belki de birinci göreceğiz belli mi olur. katılmakla zaten kaybedeceğiniz hiçbirşey yok. katılım arttıkça yarışma düzenli olarak her ay yapılacak. hadi bekliyorum.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. https://www.yemekgurmesi.com/tarif-gonder.html -LİNKİ KOPYALADIM İÇİRİĞİ MAALESEF KOPİYALANMIYORU ,AMA YAZILANLAR BU :sitenin güvenlik sertifikasına gevenilmiyoru.www.yemek gurmesi.com alanına ulaşmaya denediniz ,ancak sunucu bilgisayarınızınişletim sisteminizin güvenmediği bir tüzel kişi tarafından yayınlanmış bir sertifika sundu.Bu , sunucunun ,google chrome'un kimlik bilgileri konusunda güvenemiğeceğini kendi güvenlik kimlik bilgilerini oluşturduğu anlamına gelebilir veya bir saldırgan iletişiminize müdahale etmeye çalışıyor olabilir . ÖZELİKLE daha önce bu site için bu uyarı ile karşılaşmadıysanız ilerlememelisiniz.

      Sil
  3. arkadaşım. sitemizden içerik kopyalanmaması için alınmış bir tedbri sanki sitede virüs varmış gibi algılıyorsunuz. sitemizdeki yazıların çalınmasına karşılık alınmış bir tedbir var, bu tedbir içeriğimiz i kopyalayan kim olursa olsun yazı sonuna içeriğin çalındıgı sayfanın adresini ekleyen bir sistemdir. dolayısı ile bu sistem de çalma girişiminde bulunan kişinin iradesi dışında yaşanan bir olay oldugundan virüs uyarısı verebilir, Siz siteden direk kopyalamak yerine kendiniz de yazı yayınlayarak bloğunuzda yarışmamızı duyurabilirsiniz. oradan kopyalamanıza gerek yok.
    Bir yarışma yapacağız diye dmoza kadedilmiş bir sitenn yok olmasına sebep olacak bir girişimimiz asla olmaz, Ayrıca o sitenin maliyeti en az 5000 liradır ve bu siteyi çöpe götürecek basit şeylerin de peşinde değilim. bilmeni isterim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. https://www.yemekgurmesi.com/tarif-gonder.html -bunu tıkladıktan sonra niye böyle bir yazı çıkıyor?

      Sil