ARAMA KUTUSU

3 Mayıs 2012 Perşembe

PALMA - KURABİYENİN İSMİ


BUNLARLA ÜNLÜ OLMAK HER ŞEYDEN DAHA MUTLU EDİYORU İNSANI.
ELDE BAŞLADIM,SONRA TALEP ÇOK OLUNCA İMALATANE AÇTIM,MAKİNALAR ALDIM,
SADECE SAĞILIK DURUMUNDAN KAPATSAYDIM İMALATANEYİ CANIM BUGÜN DE ACIMAZDI BU RESİMLERE BAKARKEN,BİR BEBEK GİBİ SIFIRDAN BAŞLAYIP 3 SENE SONRA BİLE BENİM FİRMANIN ADI İLE HALA SORUYORLARMIŞ.
BİRİLERİ ALMAK İSTİYORU TARİFLERİMİ 2 SENEDİR,ANLAŞAMIYORUZ,HERHALDE SATARSAN CANIM DAHA ÇOK ACIYACAK .
ÇOCUKLARIMDAN SONRA EN İYİ YAPTIIM ŞEYDİ BUNLARDI .

6 yorum:

  1. Aaa!!:)senin Palma isminde kurabiyelerinin olduğunu bilmiyordum..ne kadar güzel, hem de o kadar tutulmuş çok üzüldüm bırakmana:(((kadınlar hep başarılı olsun, hep ayaklarının üstünde dursun, erkeklere muhtaç olmasın isterim yeniden yapmayı düşünmüyor musun Mazes'ciğim?..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bana eşim 'ben sana baktım'demesi bile üzerdi,aslında ne kadar da evde kalsam en azında kendi karnımı doyuracak kadar para kazanmışımdır.Başlamak ...herhalde hayır...ama araba kullanmak cesaretim olsaydı,pazarlamayı ben yapsaydım...yine de ..herhalde bu yaşta ...çok yoruldum...

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar güzel hayatta bu kadar başarılı olduğunuz bir şey var. Ben hayatta herşeyin bir sebebi olduğuna inanırım. Şu anda kapatmış olabilirsiniz ama ileride ne olacağını kimse bilemez. Bence tarifi satmayın. İleride belki çocuklarınıza bırakırsınız onlar değerlendirir. kimbilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lila ,sebebi var,çaresizlikten başladım,bu kadar tutacağını tahmin bile edemiyordum,bunu yapan başkaları da vardı,belki benim reçete orijinal olduğu için,tadı daha güzeldi.Çocuklardan umut yok,birisi başladı bile iş hayatına,öğretmen Iğıdırda,küçüğü ileriye o da öğretmen olacak .Hayırlısı .

      Sil
  4. sitenizi inceledim,hakkimda yazinizi okudum.benimde kitaplarim okadar degerlidirki.herseyimi paylasirim.kitaplarimi paylasMam.birde neguzel kendi ayaklarinizin uzerinde durmussunuz.evden servis yapsaydiniz.arzu eden kapinizdan alsaydi..neyse enazindan okadarbasariliymissiniz ki hala soruyorlarmis.unutulmamis.sevgilerimle..

    YanıtlaSil