malzemeler:
-500 gr. un
-600 ml . ılık su
-2 tat.kaş.tuz
-2tat.kaş.toz şeker
-1 paket toz maya ( 25-30 gr.yaş)
yapılışı : 3 katı büyüyecek hamur,1-2 kez kepçe ile karıştır ve pişirmeye başla .Ben toprak saç kullandım,teflonda daha az hamur dökerek olur .Saçta 5-6 mm.kadar hamur dökülür,( orta hateşte),üsttü hamur kalmayacak şekilde olduğunda çevir ,ben çevirdikten sonra hemen bir parça tereyağı ile yağılarım,sonra tepsiye aldıktan sonra diğer tarafını yağılarım.Bir parça kuru ekmek yağıya battırık saçı öyle yağılarım,demek fazla deyil .
на бългаски
продукти :-500 гр.брашно
-600мл.хладка вода
-2 чаени лъж.сол и захар
-1пакетче суха мая или 25-30гр свежа
приготвяне : 3 пъти увеличихa обема си,намазах сача с едnа коричка доста сух хляб топнат в олио,отгоре напyлно се изsуши,обърнах и намазах с масло,после като сложи в чинията и останалата изпекана страна намазах с масълце. Рецептата е на Пеп-04,много са вкусни, Пепи благодаря ,аз им казвам сраразагорски катми .http://pep-4o.blogspot.com/.
un beau dessert bien gourmand et appétissant bravo
YanıtlaSilbonne journée
I liked very much your blog and your receipies. Please can you put the translator so I can read more easily!! Best regards from Greece!!
YanıtlaSilFimere Bon après-midi, bienvenue sur mon blog,
YanıtlaSilMania Ευχαριστώ λειτουργία χώρο, προσπαθώ να ορίσετε μια μετάφραση,
YanıtlaSilMerhabalar arkadasim, senide bu güzel etkinlikde görmek isterim, bu nefis tariflerinden yollarsan cok sevinirim, ellerine emeklerine saglik, sevgiler....
YanıtlaSil