ARAMA KUTUSU

13 Aralık 2011 Salı

akırtma - катми










malzemeler:
-500 gr. un
-600 ml . ılık su
-2 tat.kaş.tuz
-2tat.kaş.toz şeker
-1 paket toz maya ( 25-30 gr.yaş)

yapılışı : 3 katı büyüyecek hamur,1-2 kez kepçe ile karıştır ve pişirmeye başla .Ben toprak saç kullandım,teflonda daha az hamur dökerek olur .Saçta 5-6 mm.kadar hamur dökülür,( orta hateşte),üsttü hamur kalmayacak şekilde olduğunda çevir ,ben çevirdikten sonra hemen bir parça tereyağı ile yağılarım,sonra tepsiye aldıktan sonra diğer tarafını yağılarım.Bir parça kuru ekmek yağıya battırık saçı öyle yağılarım,demek fazla deyil .




на бългаски

продукти :-500 гр.брашно
-600мл.хладка вода
-2 чаени лъж.сол и захар
-1пакетче суха мая или 25-30гр свежа

приготвяне : 3 пъти увеличихa обема си,намазах сача с едnа коричка доста сух хляб  топнат в олио,отгоре напyлно се изsуши,обърнах и намазах с масло,после като сложи в чинията и останалата изпекана страна намазах с масълце. Рецептата е на Пеп-04,много са вкусни, Пепи благодаря ,аз им казвам сраразагорски катми .http://pep-4o.blogspot.com/.

5 yorum:

  1. un beau dessert bien gourmand et appétissant bravo
    bonne journée

    YanıtlaSil
  2. I liked very much your blog and your receipies. Please can you put the translator so I can read more easily!! Best regards from Greece!!

    YanıtlaSil
  3. Fimere Bon après-midi, bienvenue sur mon blog,

    YanıtlaSil
  4. Mania Ευχαριστώ λειτουργία χώρο, προσπαθώ να ορίσετε μια μετάφραση,

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar arkadasim, senide bu güzel etkinlikde görmek isterim, bu nefis tariflerinden yollarsan cok sevinirim, ellerine emeklerine saglik, sevgiler....

    YanıtlaSil