ARAMA KUTUSU

20 Şubat 2012 Pazartesi

ÇİNGENE BÖREĞİ -



Hasta olduğumda bunu çok ararım,belki bol kırmızı biberli olduğundan .
Ekmek bol sıvı yağı ile yağılanır ,tuz ve bol kırmızı biber sepilir ,basit ve nefis bir şey,en azından bana göre .

7 yorum:

  1. Мнооооооого я обичам тази :)))
    И много често, когато огладнея късно вечер набързо правя такава.

    YanıtlaSil
  2. AAAA PEPİ,DOBRE DOŞLA ,NYE Sİ YA ZNAEM TAZİ BANİTSA ,İZVİNYAVAY ,ÇE PİŞA NA LATİNİSA ,OT RADOST ,ÇE Mİ SE OBADİ .

    YanıtlaSil
  3. не мога да я прескоча точно тази баница :) май никъде из блоговете я няма.
    Поздрави, сезам!

    YanıtlaSil
  4. bazen kahvaltılarda aklımıza pişirecek bişey gelmeyince ekmeği kuzine üstünde kızartır böyle yaparız biz de:)babam çok sever

    YanıtlaSil
  5. keshule,bayılırım,ama ben pişirmiyorum ekmeği

    YanıtlaSil
  6. Bazen annem ekmeği sobanın üzerinde kızartır yağ veya suyla ıslatır bol biber ve tuz eker yerdi çinğene böreği.diye yerdi ozamanlar annenin icadı zannediyorum demekki.değilmiş

    YanıtlaSil
  7. Bazen annem ekmeği sobanın üzerinde kızartır yağ veya suyla ıslatır bol biber ve tuz eker yerdi çinğene böreği.diye yerdi ozamanlar annenin icadı zannediyorum demekki.değilmiş

    YanıtlaSil