ARAMA KUTUSU

14 Kasım 2012 Çarşamba

YARDIM ETTİM,BORÇLU ÇIKTIM

 Bu yakışıklıyı geçen hafta boynundaki bir poşetten kurtardım ,bu sabah işe geldiğimde beni bekliyordu ,sevdim,sevdim....bıkmadan kendini sevdirdi,haftanın bütün yorgunluğum uçtu,gitti.Yıllar önce bunun gibi bir yakışıklı encektörle besledim,benim MAYKİm oldu,evden dışarıya çıkmaya alıştı,orman yakın,bana güvercin getirdi,çemkirgeler yakalayıp getirirdi bana,en sevdiği haşlanmış yumurta,o kadar uzun zaman geçti,sanki asır gibi ve hala yumurta haşladığımda kırırken MAYKİ hemen kapıya gelir diye bekliyorum,araba ezmiş,bana sadece haberini verdiler ,Şimdi evde MEG var,bir yıl başı MAYKİmin ruhuna seslendim ,bana 4 ay sonra MEGişimi gönderdi ,herhalde hala bu yaşıma rağmen mucizelere inandığım için .....




teşekkür için mi geldin yakışıklı?

iş yerinden ,iç açıcı manzara ,burada bu yakışıklıya yardım ettim.


Bu ise hanım,her akşam iş yerini kapatırken fırsat peşinde,bazen sabahları koltuğumu ısıtırken buluyorum,çok terbiyeli.



Bu hafta yemek yapmadım denecek kadar az,çalışkanım ya,fotograf makinemi getirdim,eski yaptığım yemekleri yayınlıyorum,bu tatlılar şanslı,ünlü oldular.







26 yorum:

  1. Hiiiiiiiii mazesciğim ikisi de ne tatlı, bu ne güzellik, özellikle siyah-beyaza bayıldım, bittim:)sarman da çok severim:)siyah-beyaz kedilerdeki piyano tuşları gibi siyah-beyaz uyumuna bakar mısınız? Nasıl bir güzelliktir bu!Üst taraf ZORO gibi maskeli sanki kurban olurum bayıldım:))Mayki'ye çok içim yandı:(((melek olmuş o artık senin koruyucu meleğin mazes'ciğim ben inanıyorum..baktığımız kediler melek olunca bizim koruyucu meleklerimiz oluyorlar..Meg'e ve bunlara seninle ve ailenle birlikte sağlıklı güzel ömürler diliyorum..
    sabah sabah içim açıldı bunlara bakınca:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu sabah,yorgun,bezgin geldim bakkala ,şimdi içim kıpır,kıpır ,neşeli,sağı olsunlar canlarım benim.Hala hayattaysam bu yumaklara borçluyum,her hastalıktan sonra baktım kedilerden biri kayboluyoru,ben eminim ki bizim için feda ediyorlar kendilerini .MAYKİ..asla unutamayacağım bir çocuğum gibi,içim hala çok yanıyoru,yıllar boyunca onu kaybettikten sonra ismini ağızıma alamadım,şimdiyse MEGişime MAYKİ diye seslendiğimi yakalıyorum kendimi ,hala göz yaşlarımı tutamıyorum MAYKİ dedikçe .

      Sil
  2. Mazes'im kalbin o kadar güzel ki, herşey de kalbine göre oluyor tabii.
    Çok tatlılar canım.
    Mucizelere hep inandım.
    Hayatımda da yaşadığım çok fazla mucizeler var.
    Hayatla oynadığımız bu oyunu çok seviyorum.
    İyi bir takımız hayatla...
    Seni kocaman kocaman öptüm, canımın içi Mazes'im...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim,onlar sadece mama ve bir yudum sevgi istiyorlar.Çoğu insanlar ise her şeyini elinden almaya çalışmıyorlar,sadece mama ve sevgi ver,düyaları sana verirler.

      Sil
  3. ayyy bayıldım ben bu şekerlere..
    şu tatlı şeyleri sevmeyen insanları anlıyamıyorum..herkes yollarda pist git felan hayvanlara neler yapıyorlar..aslında onlara dokundugunuzda nasıl guzel bir enerji veriyorlar insana..ama bunu anlamıyorlar malesef..

    bu kediciklerin karşısına siz çıktığınız için bu yumurcakları şanslı kedicikler ilan ediyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. banim yolumda hep kediler vardı,sonsuza giden yolda da sevdiklerimin dışında onlar yine benimle olacaklardır.Bu sarı olan eskiden bana pas vermezdi,çarılarıma aldırmazdı,herhalde teşekkür için geldi ,dün evde MEG ile konuşurken görmüş kızım,bu sabah ise merhaba için gelmiş ve o kadar sevgi istiyor ki ,bütün gün okşasam bıkmayacak .Aslında ben şanslıyım ki bu sabah geldiler,o kadar yorgun,bezgin bir haldeydim,şimdi dinç,neşeliyim ,benim onlara teşekkür etmem lazım ,ettim tabi ki ...

      Sil
  4. Ne kadar tatlı bunlar ya, hayvan sevgisi bambaşka bişey, içinde varsa içinde tutamıyosun işte:) Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok haklısın canım,bu sevgi çok daha başka .

      Sil
  5. mucizelere inanmak lazım,ara sıra da olsa gerçekleşirler.çok şekerlerr :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mucize ben sendeyken senin bana gelmem,kalp ,kalbeymiş .

      Sil
  6. bir kedi sever olarak bayıldım bu cicişlere... mazesleri olduğu için şanslılar:) sevgiler canım

    YanıtlaSil
  7. Oyyy ben severim bu kedileri mirrr mirrrr.. nede sekerler... bu arada isyerinden manzaranda cok guzel..ruhun daralmaz..misss gibi..sevgiyle kal Mazescim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok da yumuşlar ve sevgiye muhtaçlar, evdeki yaramazımı öyle sevemem hemen sıkılıyor ve ısırıklar atıyor.Aslında geriye baktığımda benim yaşadığım yerler hep kenar ,yakında ya dağı ,ya orman oluyor ,şehrin göbeğinde yaşamaya bıraksalar her halde ölürüm,ruhum o kadar sıkılır ki dayanamam.

      Sil
  8. ay valla poz vermişler bir de.Ne şekerler.Manzaranda güzelmiş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. artist yapacağım ben bunları ablası,manzara iş yerin karşı tarafı.

      Sil
  9. Böyle borca can feda , çok sevimliler:))
    sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  10. ben de küçükken sokakta bulduğum minik kedileri eve getirir yıkar, evmizin yanındaki eski evde onlara yer bulur ve beslerdim. şimdi o günleri hatırladım sayende. kal sağlıcakla...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. küçükken benim kızlar bebek yerine kediler ile oynarlardı,bir sene 17 tane yavruya baktığımız oldu,bir de hayvanları çocuklara yaklaştırmayın,hastalık kaparlar derler ,benimkiler doğduklarından beri yanlarında hep kediler ,kuşlar vardı.

      Sil
  11. Canım güzel gönüllüm öptüm.
    hayırlı cumalar:))

    YanıtlaSil
  12. Ah canlarım çok şirinler ve de çok şanslılar,,

    YanıtlaSil
  13. Ne kadar sevgiyle anlatıyorsun. Hepsi de çok şeker. Bu manzara evin mi, iş yerinin mi? Süper ya insanın orada kanı değişir? Neresi acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayvanlar bir parça mama için sevgisini verir ,insan oğlu sadece (çoğunluğu)alır ....A.Menderes havaalanına yakın ,iş yerin karşısı,eve de yakın .Manzara,havası süper.

      Sil